Du har lagt till
Created with Sketch.
Du har sparat din variant av
OBS! du redigerar nu ditt sparade släp.

leverantörer

Ifor Williams Trailers från Wales i Storbritannien är Europas största tillverkare av släp med totalvikt upp till 3500 kg. I Storbritannien är man den totalt dominerande tillverkaren med en marknadsandel på över 80%. Alla trailers tillverkas i Ifor Williams olika fabriker i Wales. Man har ett bredare sortiment än någon annan tillverkare på marknaden med tillverkning av allt från hästsläp via grävarsläp, skåpsläp, biltransportsläp, till boskapssläp. Företaget är familjeägt och grundades av Mr Ifor Williams 1958.

Ifor Williams har nått sina stora framgångar genom att aldrig kompromissa med byggkvalité eller konstruktion för att spara pengar. Målet är hela tiden att tillverka det mest hållbara och användarvänliga släpet.

Roxform är en del av en mellanstor turkisk industrigrupp och tillverkar flaklock och glasfiberkåpor till pickuper. Vi kommer under de närmaste åren att bygga upp försäljningen av dessa produkter i Sverige, Norge och Danmark.

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på trailerimport.se. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari