Du har lagt till
Created with Sketch.
Du har sparat din variant av
OBS! du redigerar nu ditt sparade släp.

Om 

Trailerimport är den ledande importören i Sverige av personbilssläp för yrkesbruk. Vi har generalagenturen i Sverige för Europas största släptillverkare, Ifor Williams Trailers Ltd, från Wales i Storbritannien.

Målet är att leverera kvalitetssläp kombinerat med excellens i service före, under och efter köpet till de som behöver riktiga släp. Detta gör vi genom ett väl utbyggt nät av auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Vi vill också erbjuda marknadens bästa eftermarknadsservice genom att hålla en hög servicenivå och lagerhållning på reservdelar om och när behovet uppstår. Detta gör vi bland annat genom vår nya webbshop för reservdelar och tillbehör där du kan både hitta och handla dina delar av oss direkt på nätet och få dem levererade direkt till din dörr.

Behöver du serva eller reparera ditt släp kan du också vända dig till oss. Vi och våra återförsäljare är auktoriserade verkstäder för Ifor Williams och vi servar och reparerar alla fabrikat på ett professionellt sätt samt ombesörjer även försäkringsskador.

Trailerimport har också generalagenturen i Sverige, Norge och Danmark för Roxform, en tillverkare av flaklock och glasfiberkåpor för pickupbilar från Turkiet. Vi håller på att bygga upp återförsäljarnätet för dessa produkter.

Trailerimport är och skall vara en trygg leverantör med god affärssed. Ett bevis för att vi uppfyller detta är att vi är tilldelade den högsta kreditrating som går att få för ett företag; trippel A eller AAA. Detta kvitto på vår framgång är vi mycket stolta över då bara 2,7 procent av Sveriges företag har denna rating.

Alla vi som arbetar i vår organisation har som mål att ge dig bästa möjliga service. Tveka därför aldrig att kontakta oss.

Varmt välkomna!

Per Lindqvist, VD/CEO
Trailerimport i Norden AB

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på trailerimport.se. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari